Som medlem av Sandnäset GK hoppas vi att du skall få ut så mycket som möjligt av ditt intresse för vår trevliga sport. Här under finns en mängd information som kan vara bra att ha och undrar du över något så tveka inte att kontakta oss.

MEDLEMSKAP 2017

I medlemskapet ingår försäkring via SGF och tidningen Svensk Golf. Tidningen distribueras till medlemmar med principen en tidning per hushåll. För medlemmar som bor utanför Sverige, och vill ha tidningen, tillkommer en distributionsavgift på 300:-/år. Kontakta oss i så fall.

Årsmedlem

Senior (23+)                 3195:-
Junior (14-22)              1000:-
Knatte (>13)                 300:-

Greenfeemedlem

Bra för dig som spelar lite mindre. Som Greenfeemedlem betalar du en lägre avgift. I medlemskapet ingår det  5  rundor på vår bana och sedan betalar du greenfee de gånger du spelar utöver det.

Greenfeemedlem 5,    1595:-

Duo-medlem

Sandnäset Golfklubb  har tillsammans med Storsjöbygdens GK och Norderöns GK ett samarbete som innebär att du som medlem med full spelrätt har möjlighet att betala en s.k. Duo-avgift och får då spelrätt på den andra klubbens bana.

Duomedlemskap Storsjöbygdens Golfklubb:
Medlem i Storsjöbygdens GK betalar till Sandnäset GK: 1350:-/år

Duomedlemskap Norderöns Golfklubb:
Medlem i Norderöns GK betalar till Sandnäset GK: 1600:-/år

Passiv medlem

Om du vill ta en paus i ditt spelande alternativt vill stödja klubben trots att du inte själv spelar golf kan du vara s.k. Passiv Medlem. Pris samtliga ålderskategorier: 300:-/år

Passiv medlem 300:-

Distansmedlem

Personer bosatta utanför Jämtlands län har möjlighet att bli Distansmedlemmar. Som Distansmedlem betalar du en låg årsavgift och betalar sedan greenfee på de banor du spelar på. Pris samtliga ålderskategorier: 495:-/år

Distansmedlem 495:-

Din ålder räknas fr.o.m. det år du fyller x år.

BETALNING

Betalning av medlemsavgiften görs till vårt BG 141-8128.

Ange ditt Golf-ID i ”meddelande till mottagaren” (om någon annan än du betalar din medlemsavgift vill vi även att de anger ditt namn). Så fort vi registrerat din betalning aktiveras ditt medlemskap för 2014.

MEDLEMSANSÖKAN

Fyll i nedanstående formulär. Du kommer därefter få ett mail från oss med information och instruktioner