Långsamt spel – jajjamän!

Debatten om rondtider går het i golfsverige och jakten på snabbare rundor är ett ständigt  diskussionsämne. På Sandnäset tänker vi i år gå lite mot strömmen – ja i alla fall på fredagar då vi inför slow friday!

Som nybörjare t.ex. är stressen lite extra stor. Det är mycket som man ska tänka på och bollarna kanske inte riktigt går dit man vill. Man kanske vill ta med sig sina små blivande golfare därhemma ut på banan och då kan det vara skönt att få lite förståelse från omgivningen att den rundan kan ta lite extra lång tid. Det kan även vara så att fysiken eller känslan är en faktor som gör att man vill ta en runda i ett lite lugnare tempo.

Slow friday är då det perfekta alternativet för de som kan leva med en runda med långsamt spel! Banan är givetvis öppen som vanligt men det viktiga är att alla som går ut och spelar vet att det är okej att det tar lite extra tid.

Under slow friday har vi lite längre mellanrum mellan starttiderna. Vi kommer att informera på banan, via hemsidan och sociala medier att fredagsrundorna mellan kl. 14.00-20.00 kan ta lite längre tid – allt för att undvika irritation på banan. Vi kommer istället att uppmuntra till att man ska gå ut, ta god tid på sig och njuta av rundan.

Börja eller avsluta gärna rundan med en bit mat i restaurangen. Under slow friday kommer vi att ha specialerbjudanden så att du kan komma hem mätt och belåten med en lugn och skön golfrunda i färskt minne!

Banan är som vanligt öppen för alla – medlemmar som gäster!

Boka Slow Friday mellan klockan 13.00-19.00 – 20 minuters startmellanrum