[fullwidth background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”” padding_right=”” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””]

Från och med idag, onsdag 9 oktober, kommer allt vatten att stängas av på grund av kallare temperaturer. Det innebär att toaletter och vattenpåfyllning på banan samt i och runt klubbhuset också stängs av. Vatten och annan konfektion finns att köpa i  varuautomaten så länge banan är öppen.

Nu när vintern är i annalkande vill vi påminna er om att det är förbjudet att beträda banan och puttinggreenen vid klubbhuset så länge det är frost.

På banan förbereder vi nu för vintern med luftning och andra ingrepp för att den ska vara så bra som det bara går nästa säsong. Arbetet med orange tee fortsätter också under hösten.

Vänliga hälsningar från Banpersonalen!

[/fullwidth]