Köp Golfhäftet hos oss!

Med Golfhäftet kan du spela över 900 golfbanor i Sverige, Danmark, Norge, Tyskland, Spanien, Portugal, Storbritannien, Irland och Italien till halv greenfee.
Det finns även Golfhäftet PLUSoch ger dig möjlighet att spela flera rundor på samma bana med reducerad greenfee. Observera att det kan finnas begränsningar i starttider med Golfhäftet Plus samt att alla klubbar inte erbjuder tjänsten som t.ex. vi på Sandnäset Golf.

Många av våra kunder använder Golfhäftet för att planera sitt golfspel, resor och weekends. Vår målsättning är att du ska få ut mer av din golf och få många nya golfupplevelser!

Golfhäftet PLUS gäller inte på Sandnäset Golf. Vi hänvisar istället till vår 3-7-4 greenfee där det är varierande pris på greenfee beroende på tid på dagen samt vecka på året (hög- och lågsäsong).

Vad är Golfhäftet och hur fungerar det?

Golfhäftet är ett samarbete mellan Golfhäftet i Sverige AB och anslutna golfklubbar i syfte att marknadsföra och öka greenfeespelandet. Golfhäftet ger Er som innehavare rätt att spela över 900 golfbanor i Sverige, Danmark, Norge, Tyskland, Spanien, Portugal, Storbritannien, Irland och Italien till halv greenfee. Innan ni utnyttjar Golfhäftet kontrollera på respektive golfklubbs sida att rabatten gäller för den aktuella dagen. I övrigt gäller ordinarie bokningsregler. Du har rätt att spela varje bana en gång till halv greenfee. Erbjudandet gäller på ordinarie greenfee och kan ej kombineras med andra erbjudanden/rabatter. Kortet är personligt och gäller endast för innehavaren.

Vilka golfklubbar medverkar i Golfhäftet

I Golfhäftet medverkar över 900 golfklubbar. Vilka dessa klubbar är hittar du enkelt på sidan Golfbanor. Där kan du söka efter klubbar utifrån ett golfdistrikt eller efter en enskild klubb på namnet.

Hur beställer jag Golfhäftet

Du beställer Golfhäftet direkt här på Golfhäftets hemsida eller vid besök på klubben. Din beställning levereras helt fraktfritt hem till dig via post inom 3-4 arbetsdagar. Du har möjlighet att betala ditt häfte på hemsidan med kort eller via faktura. Våra betalningslösningar levereras av Nordens ledande aktör Payex, för att göra din beställning säker.

Golfhäftet app

Lämna Golfhäftet boken och ta steget in i teknikens värld. Nu behöver du inte längre boken för att hitta till våra medverkande banor. Med Golfhäftets App hittar du allt vår bok kan erbjuda och mer därtill. Sök banor efter distrikt, visa banor i närheten av dig. Välj sen golfbana och ta del av både kontaktuppgifter, faciliteter, betyg och omdömen. Du kan även registrera besök, se vilka banor du besökt med Golfhäftet m.m.