[fullwidth background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”” padding_right=”” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][title size=”1″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=”” margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]Föreläsning – Framtidens golfträning[/title]

ECOCAFEET 2Inspire – Östersund
Datum: 19/3
Tid: 18:30-ca 21:30

Framtidens Golfträning – Skadorna, träningen, utvecklingen

Max Persson är golfcoachen som har provat alla olika former av träning du kan tänka dig för att förbättra sitt golfspel. För Max är det en självklarhet att kroppen har ett stort samband med prestationen på golfbanan. Mathias Hednoff är personlig tränare och har gått igenom 3D-Funktions samtliga sju steg vilket ger honom en unik förståelse för människokroppen, dess rörelse och funktion. Mathias vill hjälpa människor att fungera bättre såväl i vardagen som på golfbanan.

Tillsammans med Max och Mathias får du en unik möjlighet att se in i den senaste kunskapen och utvecklingen av träning för golfare. Träning är idag inte bara för golfare en djungel fylld med mängder av information utan det är samtidigt en viktig pusselbit för alla golfare som vill spela bättre, undvika skador och fortsätta sin utveckling. Tar du hand om kroppen ger du dig själv de allra bästa förutsättningarna att lyckas på golfbanan. Träningen för golfare behöver inte vara komplicerad med tunga vikter eller långa stretchpass, vi vet så mycket bättre idag.

Under föreläsningen lär du dig mer om hur Max och Mathias arbetar tillsammans och med golfare – vilka resultat och förändringar spelare märker med bra träning. Skapa en bättre förståelse om funktionell träning för golfare, kunskapen kring golfträning och hur du kan använda den för att spela bättre golf, längre. Dessutom lär du dig mer om de vanligaste golfskadorna och hur du kan arbeta för att undvika dem. Efter den här föreläsningen kommer du aldrig att se likadant på din egen golfträning igen!

 

Anmälan sker till Max Persson:
info@mxpgolf.se eller SMS till 076-0391222
Biljettpris: 200kr per person (ink kaffe/te och kaka)

[/fullwidth]