[fullwidth background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”” padding_right=”” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][title size=”1″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=”” margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]

Golfsommaren 2018 och Storsjökortet

[/title]

Härligt ljusa dagar, snösmältning och takdropp är sköna tecken på att det stundar en vår med sol och värme. Tidigare vintrar har präglats av ömsom snö och ömsom tö vilket gjort att det lätt bildats isbränna på banan och därför ska det bli spännande att se hur denna vinters snömängd påverkat banan – förhoppningsvis är det positivt!
Till våren kommer vi att starta bygget av tak över rangen och planeringen och bygget av orange tee sätter igång. Ambitionerna att leverera länets bästa bana är höga och vi fortsätter arbetet med det.

FAKTURA FÖR 2018

Fakturorna för 2018 är skickade via mejl till alla som angett e-postadress i min golf. Övriga kommer att få den i brevlådan. Har du inte fått din faktura – hör av dig till oss via e-post till info@sandnasetgolf.se. I år är fakturan delad och separerad med en spelavgift och en medlemsavgift. För de som har möjlighet att nyttja ett friskvårdsbidrag är det spelavgiften som man har möjlighet att få ersättning för. Vill du läsa mer om vad som gäller för Friskvårdsbidraget – Klicka här »

STORSJÖKORTET

Det har varit en del frågor och diskussioner kring Storsjökortet – möjligheten till spel på fyra banor runt Storsjön (Sandnäset, Storsjöbygden, Östersund-Frösö och Norderön). Förslaget presenterades för oss i vintras av ordförande i Storsjöbygden där tanken var att man skulle betala den ordinarie avgiften på sin hemmaklubb och därefter göra ett tillägg för att få spela på de andra ingående banorna. Vi på Sandnäset ifrågasatte upplägget då vi menar att den klubb man tillhör inte ska få del av potten som erläggs för spel på de andra banorna. Potten skulle fördelas procentuellt baserat på vilken årsavgift klubben har. Vår ståndpunkt i frågan var att övriga klubbar skulle få dela på den extrakostnad som kortet innebär. Vi fick tyvärr inget gehör för detta och deltog inte i de fortsatta diskussionerna. Vi förstår att det kan finnas viss irritation över faktum från medlemmar i Sandnäset men tyckte inte att vi kunde motivera den ringa summa som vi skulle få in i förhållande till det förväntade ökade speltrycket på banan.
Vi vägde in att många är medlemmar på Sandnäset tack vare det fina skicket på banan, vår spelavgift och att det är en hög tillgänglighet när det gäller starttider.

Vi har hört en del röster kring detta med Storsjökortet men är gärna intresserad att ta del av era synpunkter – skriv några rader till info@sandnasetgolf.se och lufta dina tankar.

[/fullwidth]