Som ni kanske sett och hört i media idag så har Nils-Åke Hallström presenterat konceptet Sandnäsets Golfby.
Planen är 800 bostäder och gemensamhetsytor i en fantastisk miljö med vidunderlig utsikt över Dvärsätt, Storsjön och den Jämtländska fjällvärlden.
Boende integreras på och invid banan och varierande boendeformer ger flexibilitet och mångsidighet.

Gathus, villor, radhus och flerbostadshus varvas i en trivsam miljö. Aktiviteter, samvaro och service ger en attraktiv boendemiljö.
Konceptet bör locka de önskar ett boende i trevliga omgivningar som även ger mer tid för egna aktiviteter och mindre skötsel av tomt, villa etc.
Klubbens personal kan hjälpa till med fastighetsskötsel parallellt med jobbet på banan. Reception och restaurang kan bli ett centralt nav för hela området och klubben blir en attraktivare arbetsgivare som kan erbjuda heltidstjänster/helårssysselsättning. Klubbhuset kan erbjuda sociala aktiviteter som bridgekvällar, dans, vinprovningar med mera.

Utöver golf erbjuder området trevliga promenadstråk. Vintertid kan man hoppa på skidspåret utanför knuten och ta några varv i elljusspåret. Sommartid kan man varva golfen med en padelmatch och en kort bit bort finns Storsjön med diverse vattenaktiviteter.

Närheten till Österund (ca 10 minuter) och Krokom gör området attraktivt även för de som är beredda att pendla till jobbet i utbyte mot en härlig boendemiljö.

Mer information om projektet kommer löpande men om det går som Nils-Åke vill kommer byggstart att ske nästa höst.
Givetvis kommer en sådan här satsning att ge effekter på vår bana också i en positiv bemärkelse.