[fullwidth background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”” padding_right=”” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][title size=”1″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=”” margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]Lovikkavanten & säsongsavslutning[/title]

Glad höst alla golfare och välkommen till säsongsavslutningen!

På lördag är det dags för säsongens sista tävling – Lovikkavanten, en partävling, bästboll över 13 hål.
Passa på att anmäla dig redan nu! Intresset är stort men det finns fortfarande några platser kvar. Vinnarna i tävlingen går hem med varsin spelrätt för 2018 – bara en sån sak!

Under eftermiddagen/kvällen så kommer det att serveras en plockbuffé. Baren kommer att vara öppen under hela dagen och kvällen.
Då detta är sista dagen som vi har restaurangen öppet för säsongen så har vi öppet till ni vill gå hem dock senast till kl. 24.00.
Baren har fina priser hela kvällen så passa på att stanna och umgås med era golfvänner och gör detta till en sista trevlig helg på Sandnäset Golf för i år.

Info Lovikkavanten

Tävlingsform: 2-manna Bästboll
Första start: 09:30
Tävlingsavgift: 100:-
Tävlingsgreenfee 150:-

Varmt välkommen önskar vi på Sandnäset Golf

[/fullwidth]