Vi får en ny Head Greenkeeper på Sandnäset Golf! Han behöver kanske ingen närmare presentation eftersom han har några års erfarenhet av arbete och spel på Sandnäset. Martin Lindgren kliver nu in efter Dennis som nu går vidare mot nya uppgifter. Kort om Martin är att han är regerande klubb- och distriktsmästare i golf och i skrivande stund står det HCP +0,2 i registret.

Martin säger så här inför uppdraget- ”Mitt brinnande intresse för Sandnäsets golfbana är starkare än någonsin. Jag är ödmjuk inför uppgiften, men erfarenheten av att ha jobbat bredvid Dennis och möjligheten till god rådgivning så är jag redo för den här spännande uppgiften”

Vi hälsar Martin varmt välkommen i sin nya roll och passar på att tacka Dennis för det fantastiska jobb han tillsammans med personalen gjort på banan.
Under att antal år har skicket blivit omtalat och bra och Sandnäset kan stoltsera men en länets bästa banor, kanske till och med den bästa. Vi på Sandnäset önskar Dennis all lycka till i framtiden med en stående inbjudan att ta en runda hos oss närhelst det passar.