Vi har vecka 42 i kalendern och det blir även den sista veckan vi kommer att ha banan öppen den här säsongen. Det blir kallare och kallare enligt prognosen vilket gör att tiden där banan är fri från frost blir allt kortare. Vi har därför beslutat att denna vecka blir den sista som vi har öppet i år.
Helgen ser dock ut att kunna bli fin så söndag är sista dagen för en avslutande runda på hemmaplan i år sedan börjar vi med invintring.

Vi har en del pyssel med att förbereda klubbhus, bana och maskiner för vintern. De senaste veckorna har vi gjort om en bunker på 6:an samt kört ut matjord för att fylla upp och fylla igen tidigare borttagna bunkrar.

Inom kort ska vi bygga om toaletterna mellan 7 och 8 och fräscha upp där lite. Vi kommer även att byta system för scorekortsutskrifter de närmaste veckorna.

Tack för i år –  hoppas att vi ses igen nästa säsong!

Golfscooter

Inför nästa säsong kikar vi på att komplettera bilarna med Golfscootrar. Det är en trehjulig scooter med plats för golfbagen bak. Den bygger på samma princip som elsparkcyklar (typ VOI, Tier m.fl.) där man scannar en kod på styret, kopplar loss den från laddning spelar och sedan checkar ut den igen när rundan är klar.
Vad tror ni om tanken?

P.S Kom ihåg att Indoorgolfen är öppen som ett alternativ för träning och spel under vinterhalvåret!