[fullwidth background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”” padding_right=”” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][title size=”1″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=”” margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]Välkommen till Skandia Cup[/title]

Det är dags för anmälan till första barn och ungdomstävling, obs anmälan senast onsdag. Väldigt bra om så många som möjligt är med så barnen blir vana att tävla och tycker det är kul!

Det är den 17 Juni kl 8:50 som är första start för tävlingen Skandia cup, en tävling där alla kan deltaga och för de som inte har grönt kort eller har över 36 i hcp gör vi en lättare tävling kring övningsområdet. För de med handikapp så är det tävling på stora banan som gäller och möjlighet att kvala till nästa omgång. Läs mer här »

Anmäl ert barn till mig så snart som möjligt, så jag hinner beställa startpaket till barnen.

Maila mig er anmälan på: johnnykarlsson75@gmail.com med nedanstående uppgifter:

Namn:

Ålder:

Handikapp:

[/fullwidth]