[fullwidth background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”” padding_right=”” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””]

I lördags fick vi njuta av en fantastiskt fin höstdag vilken får sätta punkt för årets säsong. Vi kan se tillbaka på en fantastisk säsong med de glädjande sifforna att antalet bokade rundor i år ökat med 20%. Det är ett klart trendbrott jämfört med tidigare säsonger och vi tar det som ett tecken på att vi erbjuder en bra bana. Nu fortsätter arbetet några veckor med att färdigställa orange tee samt ombyggnad av vissa röda tee. I morgon kommer driftbolaget och klubben träffas för att gå igenom de senaste enkäterna och lägga planen för 2020.

Ett stort tack till alla medlemmar och besökare som gjort denna säsong till en rekordsäsong! Hoppas vi ses igen nästa år – då kommer vi laddade med en ännu bättre upplevelse!

Sandnäset Golf

[/fullwidth]