I början av juni drar vi igång årets utbildningar som ni kommer att kunna läsa mer om på hemsidan. Vi kommer att hålla ett antal Grönt kort kurser, golfskola för unga, ungdomsträningar med mera och för er som önskar kommer det att gå att boka lektioner. Klas Österlind kommer att hålla i den biten hos oss på Sandnäset och vi har bett honom berätta lite mer om sig själv och det gör han här nedan. Vi tycker att det är jätteroligt att Klas är på hugget och hälsar honom varmt välkommen till oss på Sandnäset i sommar!


 

Hej alla!
Jag heter Klas Österlind och är 22 år gammal. Jag är född och uppvuxen i Östersund men bor för tillfället i Stockholm där jag studerar.
Min golfkarriär började när jag var två år gammal då jag fick mina första golfklubbor. Sen dess så har jag lagt ner väldigt mycket tid på golfen, både genom träning och tävling runt om i Sverige. För tillfället så tävlar jag inte men har alltid tyckt att det är väldigt kul att lära ut mina kunskaper till andra. Som golftränare så tror jag på att man ska hålla det så enkelt som möjligt och att ha roligt, för golf är ju nog svårt som det är! Jag ser väldigt mycket fram emot säsongen och hoppas att vi ses ute på banan!

/Klas