[fullwidth background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”” padding_right=”” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””]

Sandnäset golf är en familjär golfklubb med en bana som består av 13 hål. Hos oss spelar våra gäster och medlemmar på en naturskön, kuperad skogs- och parkbana med vackra vyer över Storsjön och fjällen. Banan ägs och drivs av Sandnäset Golf Drift AB som tog över banan och driften av den i april 2013. I anslutning till banan finns ett klubbhus och restaurang med en driving-range samt ett övningsområde. Sommare 2015 stod dörrarna öppna till det nya klubbhus och restaurang. Vi söker nu personal till sommaren som vill arbeta i receptionen och restaurangen.

[title size=”2″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=”” margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]RECEPTION[/title]

Om dig
Vi söker dig som är noggrann, har ögat för detaljer och tycker om att träffa nya människor. Då vi är en mindre golfklubb varierar arbetsuppgifterna. Det är viktigt att du inte är rädd att ta egna beslut och är självgående.

Dina arbetsuppgifter
Vi är ett mindre team som arbetar i klubbhuset vilket innebär att alla måste hjälpas åt. Som receptionist är ditt huvudansvar att sköta det administra delarna som rör klubben och restaurangen. Det kan t. ex. vara bokning av starttider, lägga upp medlemskap, ta betalt osv.

Kravprofil
• Över 20 år
• B-körkort
• Gymnasieutbildning

Meriterat
• Spelar golf
• Erfarenhet från Git och Boxnet

Skicka gärna en ansökan till oss på stina@sandnasetgolf.se innan den 31 mars. Intervjuer kommer ske löpande.

[separator style_type=”none” top_margin=”10″ bottom_margin=”20″ sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””][title size=”2″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=”” margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]KOCK[/title]

Om dig
Vi söker dig som har en stor passion för matlagning, är noggrann och har ögat för detaljer. Det är viktigt att du inte är rädd att ta egna beslut och är självgående.

Dina arbetsuppgifter
Vi är ett litet team som arbetar i klubbhuset vilket innebär att alla måste hjälpas åt. Som kock har du huvudansvaret för vår servering. Du kommer även att sköta beställningar av råvaror och kioskvaror som golfarna kan ta med sig ut på golfrundan.

Kravprofil
• Över 20 år
• B körkort
• Gymnasieutbildning
• Erfarenhet som kock
• Erfarenhet av inköp

Meriterat
• Spelar golf
• Kassavana

Skicka gärna en ansökan till oss på stina@sandnasetgolf.se innan den 31 mars. Intervjuer kommer ske löpande.

[/fullwidth]