Nyheter

Hem/Nyheter
Nyheter2023-05-25T14:45:05+02:00

NYHETER

Avgifter 2024

Nu finns årets avgifter inlagda på era medlemskap när ni loggar in på Min Golf. Det kanske är några av er som ska i väg utomlands och spela så då kan det vara bra att veta. Vi har gjort några små justeringar mot förra året och i år kostar ett fullvärdigt medlemskap 4500 kr. För er som väljer Fyrklövern är kostnaden i år 8950 kr. Vi vill passa på att tipsa om vardagsmedlemskap som är 900 kr billigare om ni har möjligheten att spela måndag-fredag. Är du osäker på formen och hur du ska göra med golfen i sommar [...]

Planprogram ute på samråd

Nu ligger Planprogrammet för Sandnässkogen ute på samråd hos Krokoms Kommun under tiden 240103-240131. Så här formulerar Krokoms Kommun sin ingress - Syftet med planprogrammet för Sandnässkogen är att utreda förutsättningarna för att planlägga området, del av Fannbyn 1:46, för bostäder och att tillskapa en attraktiv boendemiljö i närheten till Sandnäset Golf. Inom området finns möjlighet att tillskapa utrymme för cirka 100 nya byggnadskroppar som inrymmer cirka 700 bostäder fördelat inom olika byggnadstyper. Det nya bostadsområdet ska kunna tillgodose eventuella avvägda behov av service och andra viktiga funktioner. Lokaler för småföretagare ska kunna anläggas, till exempel för handel, industri [...]

Golfresa Prag/Konopiste

Golfresa till Prag Stefan Gundt arrangerar en golfresa till Prag/Konopiste till våren och erbjuder möjligheten för intresserade att följa med på resan. Stefan har stor erfarenhet av golfarrangemang och har sedan många år samarbetat med bland annat Golf Plaisir. Upplägget ser ut som nedan och först till kvarn gäller för ett begränsat antal platser. Datum 30 maj - 3 juni 4 nätter 5 frukost Obegränsad golf 1 golfbil/spelare Flyg Östersund-Prag t.o.r Bagage 23 kg + 1 golfbag Transfer på plats Tävling (frivilligt) Golfvärd Del i dubbelrum (enkelrum mot tillägg) Tillgång till Spa & Wellness Pris 12.500 kr Läs mer [...]

Black Week på Golfamore kort

Golfamore firar Black Week med årets bästa erbjudande där du får PLUS på köpet (värde 200 kr), köper du 2 Golfamore kort får du även gåva på köpet. I år finns sex riktigt snygga gåvor att välja mellan, men det är först till kvarn som gäller så köp redan idag för att säkra din favoritgåva! Med Golfamore kortet spelar du golf till halv greenfee på över 1300 golfbanor i över 20 länder i Europa. Har du redan köpt Golfamore kortet till dig själv finns säkert någon som älskar golf lika mycket som du, som du kan ge bort ett [...]

Avslutning, bilförbud och banan stänger

En strålande dag som denna känns det lite främmande att känna att vi närmar oss slutet på säsongen. Det är dock ett faktum att det slår om till oktober i helgen och vi närmar oss finalen på Sandnäset med Lovikkavanten på lördag om en och en halv vecka. Söndag 8 oktober kommer att vara sista dagen som banan är öppen för i år. Därefter kommer vi att lämna banan helt åt Kevin och Johan som får jobba ostört med bunkrarna. Dom håller på att lägga igen bunkrar i skrivande stund och sedan skall vissa av greenbunkrarna tömmas, fixas och [...]

Receptionen stänger för säsongen

Hej alla golfare! Söndag 24/9 är sista dagen som vi har öppet i receptionen för den här säsongen (undantaget Lovikkavanten). Bokning, spel och betalning sköts från och med måndag via Min golf. Vi tackar för oss och för alla trevliga möten under säsongen. Vi ses igen till våren. Vår växel är öppen mellan klockan 10.00-15.00 (lunchstängd 11.30-12.30). Tel. 0640-18280. Ni kan även nå oss via e-post till info@sandnasetgolf.se. Stefan, Maja, Thure, Rosa och Per

Bilförbud

Nu är banan så pass blöt att vi har bilförbud tills vidare. Tiden på året gör att det inte torkar upp nämnvärt så förbudet gäller från nu och framåt. Vi törs inte gissa på någon hävning i dagsläget då prognosen fram mot helgen lovar ännu mer regn.

Lovikkavanten 2023

Ja men nu är det äntligen dags för vår avslutningstävling Lovikkavanten. Vi vimsade runt lite men har landat i beslutet att även detta år köra en partävling/scramble med varsin spelrätt till segrande lag. Vi kommer att ha ett max antal lag på 30 så det gäller att snabba på med din anmälan för att få plats. Lördag 7 oktober klockan 12.00 går startskottet och vi avslutar med en gemensam middag. Läs mer och anmäl er här »

Frostmorgon

Torsdag 14 september och årets första frostmorgon! Vi hade -1°C på termometern på banan vid 7-tiden och banan kommer därför att vara stängd tills all frost släppt, på hela banan. Frostmornar kommer vi nog att få leva med från och med nu vid klart väder så ta det i beaktande när ni bokar tider framöver. Vi försöker meddela oss så fort frosten släpper och i första hand på vår Facebook-sida: https://www.facebook.com/sandnasetgolf/.

NOTISER

Golfterminal II

Vi fick aldrig liv i golfterminalen i entrén så den är nu inskickad till leverantören för genomgång. Förhoppningsvis är den tillbaka denna vecka, senast nästa. Vi påminner om appen OnTag där du har ett digitalt scorekort, banguide, ankomstanmälan med mera!

Golfterminal

Golfterminalen i entrén är tyvärr ur drift. Vi väntar på tekniker som ska åtgärda problemet och hoppas på en snar lösning. Det finns neutrala scorekort i entrén om du kommer utanför receptionens öppettider. Vi ska även försöka komma ihåg att printa och lägga ut färdiga kort till de som är bokade före 09.00 och efter 18.00.

Lathund till betalning

Det kanske upplevs som lite knepigt att betala årsavgiften via Min Golf. Därför har vi satt ihop en enkel manual över hur du går tillväga. Klicka här för en steg-för-steg instruktion »

Det dammar!

Det har varit torrt ett tag nu vilket gör att det dammar lite extra på infarten. Vi är på gång med dammbindningsmedel men i väntan på lämpligt väder traktor ber vi er hålla ner farten förbi rangen till krypfart för allas trevnad.

Kortläsaren på rangen

Nu fungerar kortläsaren på rangen igen! Det visade sig vara en modell med 3G-kommunikation, ett nät som succesivt monteras ner. Ny 4G-läsare är nu monterad och vi hoppas att 4G-nätet lever ett tag.

Skadegörelse på banan

Tyvärr har vi haft skadegörelse på banan där någon eller några gjort fula uppslagsmärken på 6:an och 8:ans green. Rreklamskylten på 8:an har misshandlats och en hel del skräp och energidrycksburkar har slängts. Jättetråkigt tycker vi  givetvis och hoppas att ni pratar med era ungdomar om respekt. Det tar tid från vår vanliga skötsel som blir lidande när vi måste ägna tiden att laga skadegörelse.

Rabatt på Hussborg

Torsdag den 25 maj öppnar Hussborg med ordinarie greener! Ni vet väl om att Sandnäsingar spelar på reducerad greenfee på Hussborg! Ser riktigt fint ut av bilderna att döma!

Till toppen